Kullanıcı Odaklı Grafik Tasarım / Armağan Ünlü

Armağan Ünlü 1989 yılında İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar ve Programlama bölümünden mezun oldu. Okuduğu süre boyunca aynı zamanda tasarım alanında çalışmaya başladı ve mezun olduktan hemen sonra profesyonel olarak çalışmaya devam etti. Resim yapmaya oldukça düşkün olan Armağan, teknoloji ve sanatı harmanlayarak yıllarca web tasarım alanında tecrübe kazandı. Bilişim sektörünün öncü firmalarından Inveon’da 1 yıl Sn. Designer ve son 3 yıldır Creative Production Manager pozisyonunda özel projeler ve ağırlıklı olarak e-ticaret alanında tasarımlar yapan Armağan Ünlü, front-end development (arayüz geliştirme) ve user experience (kullanıcı deneyimi) konularında da kendini geliştirdi.

28/01/2015